Huawei P9 Plus nu exclusief verkrijgbaar bij T-Mobile


Nadat eerder al de Huawei P9 en de P9 Lite in Nederland verkrijgbaar werden is het nu de beurt aan de grotere Huawei P9 Plus. Het toestel ligt momenteel bij T-Mobile in de winkels en is ook alleen daar nog verkrijgbaar.

Ook de P9 Plus beschikt over een dubbele camera die in samenwerking met Leica gemaakt is. Eén daarvan schiet scherpe zwart/wit-foto's, de andere detailrijke kleuren. Samen schieten ze scherpe kleurenfoto's. Het is slechts één van de vele kenmerken van de Huawei P9 Plus. Een ander belangrijke punt is z'n fraaie metalen behuizing en de ongekend snelle vingerafdrukscanner achterop. Ook niet geheel onbelangrijk is dat het toestel vanaf vandaag in Nederland verkrijgbaar is.

Huawei P9 Plus lancering
6 april aangekondigd, nu in de winkel

Je moet hiervoor wel naar een T-Mobile winkel want momenteel is die partij de enige die hem kunnen leveren. Mogelijk is er sprake van een tijdelijke exclusieve deal. Bij andere shops zul je nog zeker twee weken moeten wachten. Het duurt dus nog wel even voordat de Huawei P9 Plus los of in combinatie met een niet T-Mobile contract verkrijgbaar is. Voor wie nu al bij T-Mobile zit of daar prima uit de voeten kan is er dus niets aan de hand. Zit je dat echter niet dan kun je altijd nog terecht bij de iets kleinere P9 of de iets minder metalen P9 Lite die inmiddels ook al verkrijgbaar zijn.


Prijsvergelijker Huawei P9 Plus
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Black
€ 267,00 € 267,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Huawei P9 Plus


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel