HTC maakt verfrissende Desire 830 officieel


HTC heeft vrij stilletjes vandaag de Desire 830 officieel uitgebracht. Het toestel kent een voor HTC-begrippen vrij nieuw uiterlijk bestaande uit veel wit met accenten. Duidelijk is ook dat het toestel beschikt over vrij gemiddelde specificaties.

Erg veel Desire-modellen brengt HTC hier niet meer uit en ook van deze Desire 830 valt te bezien of hij ooit ons land zal bereiken. Feit is wel dat de Desire 830 met z'n 5,5 inch grote Full HD-scherm één van de grotere telefoons is die HTC momenteel uitbrengt. En geheel in lijn met haar moderne vlaggenschepen krijgt ook de HTC Desire 830 een selfiecamera die beschikt over de UltraPixel-techniek. Achterop zit juist een 13 megapixel exemplaar met een enkele LED-flitser.

HTC Desire 830 in het blauw en rood

Binnenin vinden we vervolgens een MediaTek helio X10-processor die HTC uitrust met een keurige 3 GB aan RAM-werkgeheugen. Dat klinkt best netjes. Iets minder is dan weer de 2.800 mAh batterij die gelet op het schermformaat wat aan de krappe kant lijkt. HTC brengt de Desire 830 uit voor een bedrag van omgerekend 270 euro zonder belasting en subsidies. Momenteel moet je afreizen naar het verre oosten voor een exemplaar en onduidelijk is of HTC plannen heeft voor een Nederlandse of zelfs maar Europese release. Daar lijkt het vooralsnog niet op maar uitsluiten kunnen we het ook weer niet.

(via)


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel