High-end HTC One M8 Prime laat zich van alle kanten zien

· 2 reacties


HTC heeft het lek duidelijk nog niet boven. Ditmaal lekt de One M8 Prime is alle volledigheid uit dankzij de beruchte @evleaks. Zijn fittie met HTC is duidelijk nog niet over en daarom gooit hij olie op het vuur met een 360 render.

Naast dat de HTC One M8 Prime er zeer gelikt uitziet vallen nog wat andere dingen op. Zo steekt de camera wat uit. Mogelijk komt dit omdat HTC voor een hogere resolutie heeft gekozen dan de 4 megapixel in de One M8. Eerder zei een HTC-medewerker dat je "niet meer dan 8 megapixel nodig hebt". Mogelijk is dit dus een 8 megapixel UltraPixel-camera. Een andere mogelijkheid is dat de M8 Prime optische zoom heeft.

HTC One M8 Prime
De HTC One M8 Prime

Iets anders is de nieuwe kleur van het materiaal. Volgens een eerder bericht van @evleaks gaat HTC een composiet van aluminium en siliciumcarbide (AlSiC). Dit lichtgewicht materiaal staat bekend vanwege haar hittebestendigheid en wordt daarom veel in de luchtvaart gebruikt. Naast high-tech materialen beschikt de Prime-versie van de One over een 5,5 inch QHD-resolutie beeldscherm, een Snapdragon 805-processor op 2,5 GHz met 3 GB aan RAM en Categorie 6 aan LTE (4G). Daarnaast zou net als de Samsung Galaxy S5 en Xperia Z2 de behuizing waterbestendig zijn. Al met al een flinke telefoon met flinke specs. Wanneer HTC een aankondiging in petto heeft is onduidelijk.

Bron: Evleaks.at


Prijsvergelijker HTC One M8

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M8


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel