Meer bekend over ‘evolutionaire’ Samsung Galaxy Note 10


We krijgen een steeds beter beeld van hoe de Samsung Galaxy Note 10 er straks uit gaat zien. Zoals de vlag er nu bij hangt lijkt Samsung niet te kiezen voor een revolutionair ander uiterlijk. In plaats daarvan wordt het meer een evolutie van de bestaande Note 9 en Galaxy S10 (Plus).

Neem een Galaxy Note 9, plak daar het Infinity Display van de S10-serie op en schuif wat met onderdelen en voila; zie daar de Note 10. Dat lijkt komend najaar te gebeuren tijdens de IFA. Tijdens deze consumentenelectronicabeurs in Berlijn wordt de onthulling van de Samsung Galaxy Note 10 verwacht.

Samsung Galaxy Note 10 render
Zo ziet de Galaxy Note 10 er mogelijk uit

Het zijn vooral de mensen achter PhoneArena die na ieder gerucht hun render van het toestel bijwerken. Daar hebben we tot op heden nog niet veel aandacht aan besteed omdat er telkens wel weer iets veranderde. Inmiddels lijken de verschillende bronnen allemaal de neuzen dezelfde richting op te hebben. En dat brengt ons goed, en minder goed nieuws. Opvallendste zijn misschien wel de plek van de selfiecamera. Bij de S10 en S10 Plus zit die nog in de hoek. Bij de Galaxy Note 10 vinden we die in het midden terug. Voor Android is dat een betere plek; in de statusbalk wordt die ruimte nu al opzettelijk leeggelaten.

Geen koptelefooningang

Ander verschil; de koptelefoonpoort. Samsung liet hem lange tijd met rust ondanks dat andere fabrikanten hem weghaalden. Vanaf de Samsung Galaxy Note 10 zou daar wel eens verandering in kunnen komen. Er gaan nu diverse geruchten dat de 10 de eerste Note is die hem moet missen. Wel levert Samsung een USB-C naar 3.5mm audio jack-adapter in de doos.

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy Note 10 verkrijgbaar is

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel