Aankomende Samsung Galaxy M40 nu al te zien


De Galaxy M-serie is een relatief nieuwe serie die in eerste instantie gericht is op opkomende markten maar we zien ze intussen ook gewoon hier in de winkel. Alle reden dus om ook aandacht te besteden aan de Galaxy M40. Een nu nog onaangekondigd toestel waarvan nieuw beeldmateriaal binnen is.

Inmiddels hebben we al kennis mogen maken met de Samsung Galaxy M10 en M20 en binnenkort volgt daar dus deze M40. Wie zich nu afvraagt waar de M30 is; die werd alleen voor de Indiase markt aangekondigd. De Galaxy M40 krijgt in tegenstelling tot de M10 en M20 geen notch maar een schermgat. Daarmee blijft er meer schermruimte over en oogt het geheel een stuk moderner.

Samsung Galaxy M40
De aankomende Galaxy M40

De Galaxy M-serie komt voort uit de inmiddels opgeheven Galaxy J-serie. Die bestond ook voordelige instapmodellen voor een jeugdig publiek maar lag qua populariteit achter andere Chinese modellen van Xiaomi, Oppo en Huawei. De Galaxy J-serie ging officieel op in de Galaxy A-serie maar deze Galaxy M-serie lijkt de echte opvolger van de J. De M staat hierbij voor Millenial en qua prijs/kwaliteitverhouding doen de modellen het op eerste gezicht erg goed.

Galaxy M40 specificaties

Deze Samsung Galaxy M40 lijkt naast een groot 6,3 inch randloos scherm met schermgat uitgerust te gaan worden met een Snapdragon 675-processor met 4 of 6 GB aan werkgeheugen. Dat is net zoveel geheugen als veel high-end vlaggenschepen maar qua rekenkracht haalt hij het net niet. Verwacht verder een 16 megapixel camera voor selfies en een 32 megapixel hoofdcamera achterop. De overige 2 camera's hebben een resolutie van 8 en 5 megapixel. Samsung kondigt de M40 op 11 juni aan en dan horen we ook of het model hier uitkomt.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel