BlackBerry KEYone als pre-order te bestellen, vanaf juni verkrijgbaar


We hebben er even op moeten wachten maar de BlackBerry KEYone is inmiddels als pre-order te bestellen. De verwachte levering vindt dan in juni plaats. Het toestel met het iconische BlackBerry-toetsenbord krijgt een losse verkoopprijs van 599 euro.

Voor het eerst hebben we een prijs van de BlackBerry KEYone in Nederland waargenomen. Het toestel krijgt een losse toestelprijs van 599 euro en is nu ook in combinatie met abonnement te bestellen. BlackBerry kondigde het toestel van TCL eind februari aan. Het is sinds de Priv weer de eerste QWERTY-telefoon die onder de naam BlackBerry uitkomt.

BlackBerry KEYone hero

Qua prijs zit de KEYone wat aan de hoge kant, vooral als je naar z'n specificaties kijkt. Zo past TCL een Qualcomm Snapdragon 625-processor toe die toch met name bedoeld is voor het mid-range segment. Echter uit veel tests hebben we al gezien dat deze BlackBerry KEYone daar prima mee overweg kan en vlot reageert. BlackBerry kan die prijs ook makkelijk vragen omdat het toestel één belangrijk pluspunt heeft ten opzichte van anderen; het volledige toetsenbord. Al die toetsen kunnen gebruikt worden als trackpad om mee te scrollen en in de spatiebalk zit zelfs een vingerafdrukscanner verwerkt. Bovendien kent het toestel een redelijk grote batterij van 3.505 mAh wat gelet op het schermformaat van 4,5 aan de royale kant is. Ook BlackBerry's eigen software is weer van de partij waardoor een nog veiliger Android-omgeving ontstaat, ideaal voor zakelijk gebruik.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel