Is dit de nieuwe voordelige plastic iPhone?

· 3 reacties


Het gerucht van een goedkope iPhone gaat al langer. Wij hebben tot op heden altijd zoiets gehad van "eerst zien dan geloven". Mogelijk zijn dit dan toch de eerste afbeeldingen van Apple's goedkope iPhone.

We sluiten natuurlijk niets uit, maar waarom zou Apple een goedkope iPhone lanceren als het je gewoon voor weinig geld aan een iPhone 3GS kan helpen? Het is natuurlijk niet de nieuwste iPhone, maar hij kost met een prijskaartje van momenteel 279,85 euro nou ook weer niet heel erg veel. Toch kan Apple besluiten de 3GS uit het assortiment te halen en te vervangen door een andere.

budget iPhone plastic

Nogmaals, wij zien er het nut niet van in. Behalve dan dat Apple van nòg goedkopere componenten gebruikmaakt, misschien zelfs componenten die nieuwer en beter zijn dan die nu in de iPhone 3GS zitten. In dat geval valt niet uit te sluiten dat Apple de oude vertrouwde 3GS inruilt voor bovenstaande iPhone. Een andere mogelijkheid is dat Apple na de lancering van de 5S afscheid neemt van de 3GS en daarmee het instapmodel, de iPhone 4 omvormt tot een nieuwe 3GS en dan van plastic voorziet om kosten te besparen.

Bron: Tactus.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel