Foto’s laten mogelijk aluminium Nokia Catwalk zien


Het begint er steeds meer op te lijken dat de opvolger van de Nokia Lumia 920 van aluminium gemaakt is. Foto's van dit toestel met de codenaam 'Catwalk' duiken vandaag op.

Toch lijkt niet heel het apparaat van aluminium te zijn. De achterzijde lijkt op deze foto van plastic te zijn. En alhoewel we geen inkeping zien voedt dit het idee dat de cover te verwijderen is. Wellicht beschikt de opvolger van de Lumia 920 dus wel over een verwijderbare batterij.

Nokia Catwalk
De Nokia 'Catwalk'

De Nokia Catwalk moet aanzienlijk dunner en lichter zijn dan de Lumia 920 en dat verklaart waarom de cameramodule iets uitsteekt. Vermoedelijk gaat het hier gewoon om dezelfde 8,7 megapixel PureView-variant als bij de 920 het geval is. Een variant met een volwaardige 41 megapixel PureView-camera zou ook in de maak zijn. De aanwezigheid van een aansluiting bovenaan het toestel is opvallend. Dit lijkt op een microUSB-aansluiting maar volgens de Windows Phone-richtlijnen dient deze onderaan het toestel geplaatst te worden. Misschien gaat het daarom wel om een HDMI-aansluiting.

Bron: Tieba.baidu.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel