Verschenen Motorola Moto Z3 Play toont nieuwe plek vingerafdrukscanner


Lenovo lijkt een vervolg te willen geven aan de Moto Z2 Play die met z'n speciale connectoren aan de achterkant met modules is uit te breiden. Hiermee is Lenovo voorlopig de enige fabrikant die stug door blijft gaan met haar modulaire telefoonreeks. Toch is er wel iets veranderd aan de Z3 Play en dat is de plek van de vingerafdrukscanner.

Lenovo wil namelijk dolgraag het beeldscherm groter maken en dat gaat automatisch ten koste van de vingerafdrukscanner die bij de Z2 Play nog onderaan het scherm zat. In eerste instantie zou de achterkant een logische nieuwe plek zijn maar die is nu net bedoeld voor de eerder genoemde Moto Mods. En dan blijft er eigenlijk weinig over anders dan de zijkant. De Motorola Moto Z3 Play lijkt daarom de vingerafdrukscanner in de zijkant te verwerken. Op het eerste gezicht lijkt dit ook op de powerknop, iets wat Sony voorheen bij haar Xperia's deed. We zien echter aan de linkerzijkant ook een knop, suggererend dat Lenovo kiest voor een aparte aan-/uitknop.

Motorola Moto Z3 Play

Bovenstaande afbeelding is afkomstig van de website van een hoesjesfabrikant. Die fabrikant claimt dat haar hoesje exacte uitsnedes kent voor ideaal gebruiksgemak. Dat lijkt niet helemaal te kloppen want dit hoesje belemmert wel de mogelijkheid om een Moto Mod te plaatsen. En dat is wel iets wat we verwachten wat de Z3 Play straks kan. Verwacht wordt verder dat de Moto Z3 Play beschikt over een 6 inch groot beeldscherm en een nieuwe "slimmere" camera, mogelijk een dubbele. Eerdere geruchten over een afgebogen scherm bij de randen, vergelijkbaar met Samsung's Galaxy S9, lijken niet te kloppen.

  Uitvoering Prijs Incl. bezorging     Amazon
Fine Gold € 576,74 € 576,74   Bekijk
Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel