Nieuwe renders Apple iPhone 6 bereiken internet

· 1 reactie


De Nederlandse Martin Hajek is er weer eens goed voor gaan zitten en heeft op basis van de allerlaatste geruchten en concepttekeningen een prachtige render gemaakt van de iPhone 6. Grootste inspiratie dit keer is een opgedoken Chinees hoesje.

De laatste render deed nogal wat stof doen opwaaien. Veel vonden hem namelijk niet mooi. Mogelijk kwam dat door de materiaalkeuze. Martin heeft al wat ervaring met Apple-renders en vaak zit hij dichter bij de waarheid die anderen. We hopen het want deze eerste schetsen van de iPhone 6 zien er veelbelovend uit.

Apple iPhone 6 concept

De hierboven weergegeven opvolger van de iPhone 5s is de 4,7 inch variant waarover al langer gesproken wordt. Later in het jaar zal er mogelijk een nog grotere 5,5 inch iPhone uitkomen. Apple staat al langer onder druk om een grotere iPhone uit te brengen. In de bronlink tref je nog veel meer afbeeldingen aan. In veel daarvan zit de iPhone in het uitgelekte, vaak gekleurde hoesje. Er komen dus waarschijnlijk geen nieuwe kleuren naast wit, zwart en goud bij.

Bron: NowhereElse.fr


Prijsvergelijker Apple iPhone 5S

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5S


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel