Render toont modulaire Motorola Moto Z2 Play


En weer duikt er beeldmateriaal op van de tweede generatie Moto Z-serie, ditmaal de Moto Z2 Play. Nadat het eerder de beurt was aan de robuuste Moto Z2 Force is het ditmaal tijd voor het eenvoudigste model uit de toekomstige serie.

Zo op het oog verschilt de Moto Z2 Play niet veel met de huidige Moto Z Play. We zien een op het oog dun toestel die volgens de geruchten nog dunner moet zijn dan de 6,99 millimeter dan z'n voorganger. Wat hem enigszins onderscheidt is z'n andere rondere vingerafdrukscanner die we eerder al zagen bij de Moto G5. Wat in ieder geval hetzelfde is gebleven is de Moto Mods-connector achterop. Hierdoor kunnen accessoires vastgekoppeld worden waardoor hij toch een beetje modulair is.

Motorola Moto Z2 Play

We schreven al even dat de Motorola Moto Z Play de eenvoudigste uit de Z-serie was, qua specs klopt dat ook wel al moeten we het wel in perspectief zien. Nog altijd bevindt het toestel aan de bovenkant van het mid-range segment. Waar het toestel zich wel in onderscheidde was z'n batterij. Van de gehele serie was die bij de Play namelijk het grootst; 3.510 mAh. Gelet op de iets mindere processorkracht en de lagere schermresolutie resulteerde dat in een heel aardige accuduur. We gaan ervan uit dat dat bij de Z2 Play niet veel anders is. Het kan echter nog wel tot augustus duren voordat we daar zekerheid over krijgen. Diezelfde maand van 2016 werd de eerste Play namelijk aangekondigd.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel