Verkoop Samsung Galaxy S4 officieel van start


Vanaf vandaag ligt de Galaxy S4, het nieuwste vlaggenschip van Samsung, in de Nederlandse winkel. Volgens de Koreaanse fabrikant liep het storm op de allereerste verkoopdag.

Zoals wellicht bekend is de Samsung Galaxy S4 de vierde generatie uit de succesvolle Galaxy-lijn. Van diens voorganger, de Galaxy S3 zijn er inmiddels 50 miljoen van over de toonbank gegaan en Samsung hoopt ditmaal stiekem op een nog groter succes. Het grote aantal inschrijvingen en pre-orders belooft in ieder geval veel goeds voor het Zuid Koreaanse merk.

Samsung Galaxy S4 Rotterdam
Veel belangstelling voor de Galaxy S4

Samsung hield vandaag op verschillende plaatsen in de Randstad speciale 'Blue Carpet events'. Zo werden bezoekers van de The Phone House in de Kalverstraat Amsterdam welkom geheten op een blauwe loper en waren er speciale introductie-aanbiedingen. Wie zichzelf trakteert op een nieuwe Galaxy S4 krijgt een 5 inch Full HD-telefoon met een geheel nieuw type AMOLED. Zoals we dat van Samsung kennen zitten er allerlei 'slimme' features op die het leven nog gemakkelijker moeten maken. Smart Pause is daar een voorbeeld van. Het herkent je gezicht en ziet als je niet naar het scherm kijkt. Het zet dan automatisch het filmpje wat je bekijkt op 'pauze' zodat je niets hoeft te missen. De Galaxy S4 ligt vanaf vandaag in de winkel, prijzen tref je aan op onze speciale Galaxy S4-prijzenpagina. Zo heb je al een losse S4 voor nog geen 650 euro, maar in combinatie met een abonnement is dat vele malen goedkoper.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S4 i9505
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon DE
Black
€ 242,56 € 242,56   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S4 i9505


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel