Gebogen LG G Flex 2 nu in de winkel verkrijgbaar


LG's tweede generatie gebogen telefoon ligt vanaf heden in de winkel. Was de eerste G Flex nog een testcase om te laten zien wat LG kon maken, deze G Flex 2 is een ware powerhouse. Onder meer door z'n krachtige Snapdragon 810-processor.

LG heeft zeker niet zitten slapen bij de ontwikkeling van de G Flex 2. Het toestel is een flinke doorontwikkeling van de vorige G Flex zonder daarbij het erfgoed links te laten liggen. Zo is de krasherstellende achterkant gebleven en zelfs verbeterd. Zo verdwijnen kleine krasjes nu al binnen 10 tellen op kamertemperatuur. Maar er zijn ook veranderingen.

LG G Flex 2 curve hands on
De kromme LG G Flex 2 in het echt

Zo gaat de schermresolutie flink omhoog naar Full HD terwijl het schermoppervlakte naar een meer normale 5,5 inch gaat. De cameraresolutie blijft gelijk op 13 megapixel maar krijgt nu hulp van een laser autofocus. Deze techniek zagen we eerder al bij de G3 terug en zorgt voor het snel scherp stellen van een foto. Qua processor heeft LG gekozen voor de snelste en krachtigste Qualcomm-chip van dit moment; de Snapdragon 810. Dit model telt acht kernen en is 64-bits. De LG G Flex 2 is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Coolblue voor een los bedrag van 649 euro maar is ook in combinatie met een abonnement of verlenging verkrijgbaar.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel