Kromme LG G Flex 2 vroegtijdig online


Iets eerder dan bedoeld is de LG G Flex 2 officieel geworden. Mogelijk volgt LG later alsnog met een speciaal moment maar voor nu hebben we al een persbericht en persfoto's van LG's nieuwste 'kromme' telefoon.

De LG G Flex 2 heeft een gewijzigd uiterlijk meegekregen en is daardoor niet meer zo rond als z'n voorganger. Wel gelijk gebleven is z'n kromme houding; de G Flex 2 is licht gebogen en daardoor vrij uniek. De achterkant is net als bij de eerste G Flex van een zelfhelend materiaal waardoor kleine krasje binnen 10 tellen en bij kamertemperatuur vanzelf genezen.

LG G Flex 2

Binnenin ligt een Snapdragon 810-processor wat misschien wat overkill is voor het toestel. Het Curved P OLED-scherm van 5,5 inch groot draait namelijk een Full HD-resolutie en heeft daardoor niet zo heel erg veel rekenkracht nodig. Qua camera kan de Flex 2 rekenen op een 13 megapixel exemplaar met optische beeldstabilisatie. Aan de voorzijde zit een 2,1 megapixel camera. De batterij telt 3.000 mAh en laadt in 40 minuten voor de helft op. LG wil de G Flex 2 nog voor het eind van de maand in Zuid-Korea in de winkels hebben. De rest van de wereld volgt later.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel