Acer komt instap Liquid Z410 met 4G en 64-bits processor

· 1 reactie


De CES is nog niet eens begonnen en ook Acer kondigt al een nieuwe smartphone aan. Het gaat om de Acer Liquid Z410. Een bescheiden 4,5 inch smartphone met 4G en 64-bits processor voor nog geen 130 euro.

Acer lijkt met de Liquid Z410 te willen zeggen dat zelfs instapmodellen vandaag de dag met 4G en een 64-bits processor worden uitgerust. Dat we het wel degelijk over een instapmodel hebben bewijst de rest van de specificaties wel. Een 4,5 inch qHD-scherm en een 5 megapixel camera. Dat zijn zeer bescheiden specs wat uiteindelijk ook in een zeer bescheiden prijskaartje resulteert.

Acer Liquid Z410

Overigens is de processor afkomstig van MediaTek en betreft een MT6732 met Mali T760 grafische chip. Interessant is dat de Acer Liquid Z410 toch het snellere categorie 4 LTE (4G) ondersteunt waardoor snelheden tot 150 Mbit/s haalbaar zijn. Op de achterzijde treffen we wederom de AcerRAPID-toets aan die je zelf kunt configureren. En dankzij QuickTouch open je snel je favoriete apps door een letter op het scherm te tekenen. Acer let ook op de selfiegeneratie want de eveneens bescheiden 2 megapixel selfiecamera kent een opnamehoek van 80 graden. Door deze brede hoek past er nog meer op je selfie. Verwacht de Acer Liquid Z410 ergens in februari in de winkel voor een adviesprijs van 129 euro.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel