Witte Samsung Galaxy A7 nu in de winkel


De metalen en 5,5 inch grote Galaxy A7 ligt vanaf vandaag in de winkel. Het gaat voorlopig alleen om de witte uitvoering, op de zwarte moet nog even gewacht worden. De kleinere Galaxy A5 en A3 lagen al eerder in de winkel.

Samsung bracht de Galaxy A-serie vorig jaar uit en de metalen toestellen worden gezien als antwoord op het teruglopende marktaandeel van de Zuid-Koreaanse elektronicagigant. De Galaxy A7 is de grootste en tevens dunste in de serie die verder bestaat uit de Galaxy A5 en A3. Die andere modellen kwamen eerder al uit. Het gaat voorlopig wel om de witte uitvoering, op de zwarte moet nog twee weken langer gewacht worden.

Samsung Galaxy A7 white
De Samsung Galaxy A7 in het wit

Net als alle andere A-modellen krijgt de A7 een metalen uiterlijk waarvan je de batterij niet zelf kunt vervangen. In tegenstelling tot de onlangs aangekondigde Galaxy S6 kun je bij de A7 wel een geheugenkaart bijplaatsen. Verder is er ondersteuning voor 4G, schiet je foto's met een 13 megapixel camera, is er een 5 megapixel selfiecamera en draait ook de Galaxy A7 onder een eigen Samsung-processor. Ditmaal een Exynos 5 octa op 1,8 GHz. Prijzen beginnen los vanaf € 458,81 of gratis in combinatie met een abonnement.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy A7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Gold
€ 169,00 € 169,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy A7


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel