Dunste Samsung Galaxy-smartphone de Galaxy A7 vanaf maart in de winkel


Nadat hij eerder al per ongeluk getoond was aan het publiek heeft Samsung dan toch eindelijk de Galaxy A7 officieel aangekondigd. Het dunste Galaxy-toestel tot dusver zal vanaf maart verkrijgbaar zijn in drie verschillende kleuren.

De Galaxy A7 is alweer de derde smartphone is de vrij nieuwe Galaxy A-serie. Het is niet alleen de dunste van dit moment, het is met 5,5 inch ook de grootste. De Galaxy A5 zit op 5 inch en de Galaxy A3 op 4,5 inch. Net als alle andere A-serie modellen is de A7 voorzien van een metalen frame.

Samsung Galaxy A7
De nieuwe Galaxy A7

Het kloppende hart van de Samsung Galaxy A7 is een Exynos 5430-processor bestaande uit vier A15-cores die op 1,8 GHz draaien en nog eens vier energiezuiniger Cortex A7-cores die op 1,3 GHz zijn afgesteld. Samsung belooft hiermee voldoende rekenkracht om meerdere apps tegelijkertijd te draaien zonder haperingen. Net als alle andere A-modellen beschikt de A7 over 4G, 2 GB aan werkgeheugen, een geheugenkaartslot, 13 megapixel camera en 5 megapixel selfiecamera. Die laatste kent specifieke selfie-functies zoals 'Ultra Wide Shot' om meerdere mensen tegelijkertijd in beeld te krijgen en 'Auto Selfie' die een selfie kan schieten door naar het toestel te zwaaien. De batterij komt uit op 2.600 mAh. Samsung meldt de Galaxy A7 vanaf maart in de winkels te hebben in de kleuren wit, zwart en goud. Prijzen bedragen 509 euro.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy A7

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy A7


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel