Firmware Update Friday - Week 2


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen. Deze week een update voor de Microsoft Lumia 535 en de 535 Dual SIM maar met een waarschuwing.

Microsoft Lumia 535 en 535 Dual SIM

Microsoft was al mondjesmaat begonnen met de uitrol van de een nieuwe firmware voor de Lumia 535; het allereerste Lumia-toestel onder eigen naam. De fix verhelpt een probleem aan het touchscreen dat iets te gevoelig bleek te zijn. Hiermee beleeft het allereerste Lumia-toestel onder eigen naam een valse start. En helaas blijken de problemen nog niet voorbij voor het toestel.

Want enkele gebruikers klagen dat ze na de update geen nieuwe toetsenbord- en gesproken talen kunnen downloaden. Dat hoeft niet per se een probleem te zijn, als je bijvoorbeeld niet van plan was dit te doen. Updaten kan voor die groep mensen vrij probleemloos zijn. Maar het is een aandachtspuntje. Bovendien is het een klein smetje op het allereerste Microsoft-toestel na de Nokia-overname. Laten we hopen dat dit iets eenmaligs is. De update geldt trouwens voor zowel de enkele sim-uitvoering van de Lumia 535 als de Lumia 535 Dual SIM. Al is die laatste hier nog niet beschikbaar.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel