Nieuwe Motorola Moto E met 4G nu in de winkels


De Moto E is het budgetmodel van Motorola. Deze new Moto E is alweer de tweede generatie en hij beschikt ditmaal over snel 4G-internet zodat je onderweg snel kunt internetten. Het model ligt vanaf vandaag in de winkels in twee uitvoeringen.

Motorola kondigde de new Moto E, of Moto E (2015), in februari van 2015 aan. Het toestel kreeg in vergelijking met z'n voorganger een groter beeldscherm, een krachtiger processor en een dikkere batterij. Allemaal handige verbeteringen maar de belangrijkste is nog wel de aanwezigheid van 4G-ondersteuning. Hierdoor is de Motorola new Moto E één van de voordeligste 4G-telefoons van begin 2015.

Motorola new Moto E (gen 2)
De nieuwe Moto E (2015)

De laagste prijs op moment van schrijven is 129 euro, dat komt overeen met de geschatte verkoopprijs toen het model in februari werd aangekondigd. In combinatie met een abonnement is het Motorola-toestel in veel gevallen gratis. De Motorola new Moto E met 4G is beschikbaar in het wit en in zwart. In beide gevallen komt het toestel met 8 GB aan intern geheugen maar wat dankzij losse geheugenkaartjes wel eenvoudig uit te breiden is. Naast deze nieuwe Moto E kondigde Motorola onlangs ook een vernieuwde Moto G met 4G aan, die is echter nog niet verkrijgbaar.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel