HTC One M9 vanaf 16 maart in de winkel, maar niet in Nederland


Veel webshops zijn nog uiterst schimmig over wanneer de HTC One M9 in de winkels ligt. Zij spreken over tenminste 4 weken. Een exacte datum komt uit Taiwan; daar ligt hij op maandag 16 maart in de winkels. Andere landen volgen spoedig.

HTC heeft de bedoeling om de One M9 vanaf 16 maart eerst in thuisland Taiwan uit te brengen. Daarna zal de lancering als een olievlek over de wereld verspreiden. De One M9 zal in eerste instantie verkrijgbaar zijn in een 32 GB uitvoering, later volgt ook nog een 64 GB variant. Erg veel noodzaak is hier echter niet meteen voor; je kunt gewoon geheugenkaartjes bijplaatsen.

HTC One M9 rear camera
Nog even geduld...

HTC vraagt een redelijk stevige prijs voor de M9. De laagste prijs is op dit moment 748 euro. Dat maakt een combinatie met abonnement meteen een stuk interessanter. Sommige bronnen denken dat het prijsverschil tussen de 32 en 64 GB uitvoering 'slechts' 63 dollar bedraagt, omgerekend zo'n 60 euro. HTC kondigde de One M9 op 1 maart 2015 voorafgaand aan het Mobile World Congress in Barcelona aan. Het nieuwe vlaggenschip krijgt een hogere resolutie camera aan de achterkant terwijl de UltraPixel-camera naar de voorzijde werd verhuisd. Ook beschikt de HTC One M9 nu over geluid van Dolby, vroeger werkte HTC nog veel samen met Beats By Dr. Dre.

Via: ePrice


Prijsvergelijker HTC One M9

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M9


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel