Samsung komt met waterbestendige en robuuste Galaxy Xcover 3

· 3 reacties


We hebben er een nieuwe Galaxy-telefoon bij. Ditmaal één met een IP67-gecertificeerde behuizing die daarmee bestand is tegen water en stof. Bovendien kan de Xcover 3 tegen een stootje.

Het was alweer een tijdje geleden dat Samsung een robuuste Xcover-telefoon aankondigde. De Xcover 2 die deze Xcover 3 moet opvolgen dateert alweer uit januari 2013. We zijn dus inmiddels ruim twee jaar verder en het is dus hoog tijd voor een nieuw robuust en waterbestendige Android-telefoon. De Galaxy Xcover 3 belooft dat te zijn.

Samsung Galaxy Xcover 3
De stevige Galaxy Xcover 3

Naast de nodige certificaten die hem water-, stof- en valbestendig maken is deze Samsung uitgerust met een 4,5 inch WVGA-scherm, een 5 megapixel camera en een batterij van 2.200 mAh groot. Dat is vrij matig hedendaags maar het is wel een verbetering van de Xcover 2. Er is in de tussentijd wel 4G-ondersteuning bijgekomen zodat onderweg van snel internet gebruik gemaakt kan worden. Samsung zal de Galaxy Xcover 3 lanceren met Android 4.4 KitKat en een update naar 5.0 Lollipop wordt beloofd. Een prijs is er ook al; 275 euro. Samsung zal de Galaxy Xcover 3 tijdens de CeBIT nader presenteren. Die beurs begint 16 maart aanstaande.

Via: Sammyhub.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Xcover 3

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Xcover 3


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel