LG G5 vanaf april verkrijgbaar tijdelijk met cammodule


De LG G5 zal halverwege april beschikbaar zijn vanaf een bedrag van 699 euro. Kopers krijgen daarbij gratis een Cam Plus-module ter waarde van 99 euro bij. De LG G5 onderscheidt zich juist door zogenoemde uitbreidingsmodules.

LG kondigde de G5 aan tijdens het Mobile World Congress halverwege februari. Het vergat toen te vermelden hoeveel het toestel ging kosten en wanneer we hem konden bestellen. Vandaag treffen we hem aan als pre-order bij diverse Nederlandse webshops. Losse prijzen beginnen bij 699 euro wat ongeveer in lijn is met andere vlaggenschepen. Wel krijg je er eenmalig een gratis cammodule uitbreidingsmodule bij ter waarde van 99 euro. Deze steek je onderin het toestel en voegt naast enkele cameraknoppen ook een extra batterij toe. De LG G5 onderscheidt zich juist door deze modules waarvan er ook een DAC-audio module uitkwam.

LG G5 cammodule

De variant van de LG G5 die je voor dat bedrag krijgt is 32 GB groot. Bij LG-telefoons is het altijd mogelijk geweest om het geheugen uit te breiden met losse geheugenkaartjes. Dat bij in het geval van de G5 tot maximaal 200 GB. Overigens zijn er ook geen andere geheugenuitvoeringen verkrijgbaar. Wel kun je kiezen uit meerdere kleuren namelijk Goud, Zilver en Titaangrijs. Alle drie kosten 699 euro. Alle combinaties met een abonnement lees je op de G5-abonnementenpagina. Het toestel zal in combinatie met alle operators verkrijgbaar zijn en bij verschillende kanalen. Vergeet ook niet om alle losse toestelprijzen te bekijken eventueel in combinatie met een simonly abonnement.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel