“HTC One M8 mini komt later dit jaar”

· 1 reactie


Wie de HTC One (M8) een tikkeltje te groot vindt moet even geduld hebben. Er komt namelijk net als van de One (M7) een kleinere versie van uit. Geen verrassing maar nu zelfs professioneel 'lekker' @evleaks het zegt lijkt het waarheid.

Bovendien meldt hij dat er ook een HTC One M8 Ace in de maak is. Vermoedelijk is dit een tablet dus daar zullen we het hier op NieuweMobiel.NL niet verder over hebben. De komst van een mini-uitvoering van de One (M8) is zoals gezegd geen grote verrassing. De HTC One M8 is al een fractie groter dan de oorspronkelijke One dus dat geeft nog een extra reden voor een kleinere variant.

HTC One mini
Een opvolger zou in de maak zijn...

De One mini werd vorig jaar juli aangekondigd, 5 maanden na de introductie van de One. Een soortgelijk schema valt ook nu te verwachten. Zelfs nu de One (M8) iets later aangekondigd werd. De One mini kreeg een 4,3 inch HD-display mee en een UltraPixel-camera. Mogelijk krijgt de nieuwe One M8 mini een iets groter beeldscherm van 4,5 inch mee. De UltraPixel-camera lijkt te zijn ingeruild voor een 13 megapixel exemplaar.

Bron: @evleaks


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel