Nieuwe(re) HTC One nu al verkrijgbaar via eBay


Officieel is hij nog niet, maar hij is al wel te koop. Dat lijkt althans zo als we deze eBay-advertentie bekijken. Daar wordt hij namelijk voor $499,99 aangeboden. Het is natuurlijk wel de vraag of hij ook daadwerkelijk in de doos zit.

Dit soort advertenties moet je namelijk altijd wantrouwen. Toch leren we genoeg dankzij deze aanbieding. De gehele doos is namelijk gefotografeerd en daarmee lijken we de definitieve specs te zijn bevestigd.

HTC One 2014

Zo wisten we al dat er twee camera's zijn, iets wat HTC 'Duo Camera' noemt. Die krijgt een BSI-sensor mee en is van het type UltraPixel. Weinig pixels dus, maar wel groter van formaat. Net als de One zijn ze 2 µm groot en met een f-getal van f/2.0. Er zit een eigen ImageChip 2 in om alle beelden te verwerken. De frontcamera is trouwens 5 megapixel groot. Het beeldscherm is 5 inch groot en kent een Full HD-resolutie. De processor tot slot is een quadcore Qualcomm Snapdragon 801 die op 2,3 GHz geklokt is. Dinsdag 25 maart kondigt HTC de nieuwe One officieel aan en dan weten we wanneer hij verkrijgbaar zal zijn.

Update: En hij is al verkocht...

Bron: eBay.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel