Nu ook bewegende beelden vermeende Galaxy S4

· 8 reacties


Dezelfde bron die ons gisteren nog de eerste afbeelding bezorgde van de vermeende Samsung Galaxy S4 komt vandaag met een video op de proppen. Het gaat overduidelijk om een werkend exemplaar.

De getoonde telefoon zou een variant van de S4 kunnen zijn, en dus niet de reguliere versie. Samsung wil nog wel eens uiterlijke wijzigingen aanbrengen aan varianten. Ondanks dat voldoet het toestel aan eerder uitgelekte informatie. Zo zien we bijvoorbeeld de eerder opgedoken screenshots terug.

Naast deze video stuurde Samsung zelf een afbeelding de wereld in van een silhouette van een telefoon. Mogelijk de Galaxy S4, maar het zou ook om een afleidingsmanoeuvre kunnen gaan. De contouren komen namelijk nagenoeg overeen met de huidige Galaxy S3. Niet alleen de contouren zijn hetzelfde, de positie en grootte van het scherm en de volumetoetsen zitten op exact dezelfde plek. Alleen de plek van het Samsung-logo wijkt af.

Samsung teaser image S4

Op zich is de afbeelding die Samsung online zette ook geen garantie dat dit de S4 is. Misschien hebben ze bewust de S3 gebruikt omdat die in de nacht van 14 en 15 maart opgevolgd gaat worden. We gaan het merken.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws