Samsung Galaxy S4 krijgt naast Eye Scrolling ook Head Tracking

· 2 reacties


Scrollen door met je ogen te bewegen, dat is één van de veelbesproken nieuwe functies van de Galaxy S IV. Nieuw opgedoken screenshots lijken nu nog een nieuwe functie te verklappen; Smart Pause.

Met Smart Pause zou het toestel een af te spelen video automatisch pauzeren wanneer het detecteert dat er niet meer naar gekeken wordt. Samen met Smart Scroll zijn het de nieuwe functies die de al aanwezige Smart Stay en Smart Rotation functies complimenteren.

Samsung Smart This and That

De Smart Scroll functie werkt door te kijken naar het hoofd. Beweeg je je hoofd omhoog, dan scroll je omhoog. Beweeg je naar beneden dan scroll je naar beneden. Het lijkt logisch en handig, maar of het in de praktijk ook net zo handig is is is nog maar de vraag. Dat werd namelijk ook van de Smart Stay-functie gezegd, dat het scherm automatisch dimt als er niet meer naar gekeken wordt. "Handig als je tijdens het bekijken van een filmpje in slaap valt", zei Samsung. Maar als wij in slaap vallen dan houden we het toestel niet meer recht voor ons gezicht. We zullen het allemaal zeker weten als het toestel op 15 maart wordt aangekondigd.

Bron: SamMobile.com


Gerelateerd nieuws