“iPhone 5S krijgt 4,5 inch scherm en polycarbonaat behuizing”

· 5 reacties


Volgens een Japans gerucht krijgt de Apple iPhone 5S een nog groter scherm van 4,5 inch en verdwijnt ook de metalen achterkant. Die zou vervangen worden door plastic. De bron spreekt vreemd genoeg ook over een lancering van 2014.

Juist dat laatste lijkt erg vreemd. De iPhone kent immers een jaarlijkse productcyclus en het lijkt ons niet aannemelijk dat Apple daarvan zou afstappen. Een andere mogelijkheid is dat er tussen de iPhone 5 en de iPhone 5S nog een andere iPhone zit. Maar dan zou Apple van haar naamschema afwijken en ook dat ligt niet voor de hand.

Apple iPhone 5 side
Apple's huidige iPhone 5

Geruchten over een nog grotere iPhone gaan al een tijdje. Apple vergrote weliswaar de schermdiagonaal van 3,5 naar 4 inch met de introductie van de iPhone 5 maar dat is voor velen niet groot genoeg. Zo zou de 'iPhone Math' een scherm van 4,8 inch krijgen. Informatie die meer voor de hand ligt is dat de nieuwe iPhone beschikt over een A7-processor en een vernieuwde versie van iOS. Voorlopig zullen we toch echt eerst moeten wachten op een uitnodiging voor een Apple-event.

Bron: Macotakara.jp


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel