Vreemd 4,8 inch iPhone Math gerucht duikt op

· 8 reacties


Onder de noemer "uiterst onwaarschijnlijk" willen we je dit bericht niet onthouden. Er gaan namelijk weer eens wishful-thinking-geruchten over een nieuwe iPhone. Ditmaal ééntje met 4,8 inch scherm en een uiterst vreemde naam.

Nou zijn iPhone-geruchten nauwelijks te verifiëren en daarom ook moeilijk te ontkrachten, toch willen we deze graag naar het land der fabelen verwijzen. Waarom? Omdat het spreekt over een groter beeldscherm. Nu heeft Apple met de iPhone 5 net een lastig traject achter de rug door te knoeien met de resolutie en schermdiagonaal en wij achten de kans op een snel vervolg daarom erg onrealistisch. Bovendien is na een grote iPhone-update de eerstvolgende iPhone maar een kleine update.

iPhone with 4.8 inch
Hoe 4,8 inch eruit zou zien in vergelijking

Terug naar het gerucht. Dat spreekt over de 'iPhone Math' dat naast de iPhone 5S aangekondigd zal worden. De camera blijft ondanks eerdere berichten over een 12 megapixel exemplaar steken op 8 megapixel. En dan is daar nog de naam; iPhone Math. Nog nooit heeft Apple een product 'Math' genoemd. In theorie zou Apple natuurlijk de resolutie van de 4S kunnen verdubbelen naar 1920 bij 1280 pixels, een trucje wat het ook bij de introductie van de iPhone 4 deed. Uit te sluiten is het niet, maar erg waarschijnlijk is het allemaal niet.

Bron: ChinaTimes


Prijsvergelijker Apple iPhone 5

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel