Foto’s HTC M7 superphone opgedoken


Ditmaal geen render, maar een foto van wat de HTC M7 moet zijn. Informatie over het nieuwe vlaggenschip van HTC lekt geregeld uit, maar op visueel gebied komen telkens tegenstrijdige berichten binnen.

Zo lijkt het toestel hieronder niet echt op de eerder uitgelekte renders. Misschien is dat maar goed ook, want erg aantrekkelijk waren die niet. Dit lijkt meer op een conventioneel Android-smartphone. Toch zijn er wel wat opvallende features. Zo hebben de homeknop en de multitask-knop van plek gewisseld en zit eerst genoemde nu helemaal rechts. Dit doet vermoeden dat HTC met het nieuwe Sense 5.0 extra de nadruk op multitask wil leggen.

HTC M7

De geloofwaardigheid van bovenstaande afbeelding lijkt te worden bekrachtigd door een render die enkele dagen eerder uitlekte. Veel aandacht heeft die destijds niet gekregen omdat de echtheid met dergelijke afbeelding makkelijk in twijfel kan worden getrokken. Maar de gelijkenis met bovenstaande afbeelding is groot, al zijn er verschillen.

HTC M7 render

Zo zit de flitser op beide afbeeldingen op een andere plek, maar daar staat weer tegenover dat ook hier de homeknop rechts van de multitask-knop zit. Uiteindelijk kan het een doelbewuste actie van HTC om verwarring te zaaien tot de daadwerkelijke aankondiging. Er zit dus weinig anders op dan af te wachten op dat moment.

Bron: AndroidPolice.com, HTCsource.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel