Nieuwe screenshots Galaxy S4 ‘bevestigen’ 13 Mpixel camera en quadcore processor

· 3 reacties


Er zijn nieuwe screenshots opgedoken die ditmaal wel van de Galaxy S4 afkomstig zijn. De systeeminformatie lijkt nu te bevestigen dat het nieuwe vlaggenschip van Samsung over een 13 megapixel camera en een quadcore processor beschikt.

Nogmaals dit hoeft niet te betekenen, want het is nog allerminst zeker dat deze screenshots van de Galaxy S IV afkomstig zijn. Ook is onduidelijk of de informatie die hieronder wordt weergegeven correct is. Al lijken ze eerdere geruchten te bevestigen.

Galaxy S4 homescreen

Allereerst deze, die een nieuw homescreen voor de S4 laat zien. Samsung lijkt voor het nieuwere TouchWiz een iets ander kleurenschema te gebruiken inclusief een nieuwe wallpaper.

Galaxy S4 system info

Interessanter is deze set screenshots die van Quick System Info PRO afkomstig lijken. Dit programma geeft systeeminformatie weer. Mocht de info kloppen dan beschikt de S4 inderdaad over een Full HD display van rond de 5 inch groot, een 13 megapixel camera en een quadcore processor. Volgens de bron zijn de screenshots afkomstig van een Amerikaanse bron. Eerder ging al het gerucht dat de Amerikaanse variant van de S4 over een Snapdragon 600 quadcore processor beschikt die op 1,8 GHz draait, terwijl de Europese variant een octacore Exynos meekrijgt. Het 4G-icoontje bovenin het scherm lijkt dit te bevestigen. Maar zoals altijd, neem een en ander met een korreltje zout totdat de Galaxy S IV daadwerkelijk wordt aangekondigd.

Bron: Gsm-israel.co.il


Gerelateerd nieuws