Video review HTC One (M8) verschijnt vroegtijdig online


Er is een Duitse video review online gezet van de nog aan te kondigen nieuwe HTC One. We zien goed z'n nieuwe uiterlijk en krijgen ook een kijkje in de nieuwe software van de One.

Morgen wordt de officiële lancering van de nieuwe HTC One verwacht maar nu al verschijnt dus een uitgebreide review online. HTC heeft sowieso erg veel moeite gehad om informatie over dit toestel binnenskamers te houden. Er lijkt intussen niets meer geheim over de opvolger van de HTC One.

We zien in de video goed hoe het vernieuwde uiterlijk van de nieuwe One eruit komt te zien. Een iets meer glimmende, gepolijste en afgeronde behuizing. Ook de bovenkant vertoont weinig overeenkomsten met de huidige One. Nieuw is verder de microSD-slot zodat je eenvoudig zelf geheugen kunt bijprikken. De software kent ook enkele nieuwigheden, zo heeft HTC het mogelijk gemaakt hem via twee tikken op het scherm te laten ontwaken. Iets wat Nokia en LG al langer kunnen. Maar er zijn meer gestures bijgekomen. Vanuit slaapstand omhoog vegen brengt bijvoorbeeld de laatst geopende app tevoorschijn. Naar links vegen brengt juist het homescreen naar voren. Interessant is verder dat er een demonstratie wordt gegeven van de dual camera-functie op het toestel.

Zoals gezegd wordt de nieuwe HTC One morgen verwacht en mogelijk zal het toestel al vrij snel daarna in de winkels liggen. Blijf ons in de gaten houden voor meer nieuws.

Video: Hans Meyer


Prijsvergelijker HTC One M8

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M8


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel