Zijn dit de eerste foto's van de Galaxy S4 mini?


Er zijn foto's opgedoken van wat heel goed de Samsung Galaxy S4 mini zou kunnen zijn. De blijkbaar stiekem genomen kiekjes laten duidelijk een telefoon zien die geïnspireerd is op de Galaxy S4.

Het model draagt typenummer GT-i9190 en draait op Android-versie 4.2.2. De bron vermeldt tevens dat het 4,3 inch grote scherm een qHD-resolutie heeft en beschikt over een dualcore 1,6 GHz processor. Daarmee zou de Galaxy S4 mini een leuke upgrade zijn ten opzichte van de Galaxy S3 mini.

Samsung Galaxy S4 mini
Galaxy S4 met daarnaast de S4 mini?

De huidige Galaxy S3 mini kwam in oktober 2012 uit en beschikt over een 4 inch display met WVGA-resolutie. De ST Ericsson NovaThor-processor is op 1 GHz geklokt en beschikt over twee cores. Onlangs nog kondigde Samsung de nieuwe Galaxy S4 aan.

Galaxy S4 mini

Als dit daadwerkelijk de opvolger van de S3 mini is dan komt die relatief snel. Al weten we natuurlijk nog niet precies wanneer Samsung deze Galaxy S4 mini gaat aankondigen. Wat ons betreft ziet hij er 'af' genoeg uit om aangekondigd te worden. We houden onze persinbox dus voor je in de gaten!

Bron: Twitter.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S III mini

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S III mini


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel