“iPhone 5S krijgt alleen nieuwe camera en processor”

· 3 reacties


Als dit voor je als een verrassing komt dan raden we je aan vaker NieuweMobiel.NL te lezen, maar de volgende iPhone krijgt alleen maar een nieuwe camera en een nieuwe processor. Het wordt daarmee maar een kleine hardwarematige upgrade.

We voorspelden het eigenlijk al toen de iPhone 5 werd aangekondigd; de volgende iPhone zal op hardwaregebied niet veel verschillen. Doorgaans verandert Apple eens in de twee jaar haar vlaggenschip grondig waarna het jaar daarop slechts een kleine update volgt. Wat je er ook van vindt, dit businessmodel werkt tot op heden bijzonder goed voor Apple. De eerste componenten voor de iPhone 5S moeten eind mei van de band rollen terwijl het toestel dan zelf ergens in juni of juli op de markt verschijnt.

iOS history overview
iOS door de jaren heen, er is op het oog niet veel veranderd

iOS 7

Wij kijken zelf daarom niet erg uit naar de iPhone 5S, maar des te meer naar het besturingssysteem. iOS 7 zal vermoedelijk tijdens het WWDC worden aangekondigd. Nu iOS mede onder de verantwoordelijkheid van designer Jony Ive valt kijken we zeer uit naar wat hij allemaal qua uiterlijk heeft aangepast. Zoals bekend is er aan de gebruikersinterface nauwelijks wat gewijzigd sinds het in 2007 uitkwam, op de toevoeging van nieuwe functies na. Het zou daarom maar eens zo kunnen dat iOS 7 de grootste verrassing aan de iPhone 5S is.

Bron: Digitimes.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel