Samsung Galaxy S III mini; kleiner broertje van Galaxy S3

· 1 reactie


Zoals verwacht heeft Samsung de Galaxy S III mini aangekondigd. Het gaat wat te ver om te zeggen dat Samsung de Galaxy S3 in een kleiner jasje heeft gestoken, maar het komt wel aardig in de buurt.

Want het is tegenwoordig lastig zoeken naar een hoogwaardige smartphone met een schermdiagonaal van 4 inch dat géén iPhone is. Samsung geeft je vanaf vandaag een extra mogelijkheid; de Galaxy S III mini. Het is niet toevallig dat Samsung simpelweg 'mini' achter de Galaxy S III heeft geplakt. Niet alleen lijkt de mini op de S3, hij deelt veel van dezelfde functies en eigenschappen.

Samsung Galaxy S III mini
De Samsung Galaxy S III mini

Zo is er S Voice, Smart Stay, Direct Call en Smart Alert. Handige functies die de Galaxy S3 mini 'slimmer' moet maken. Maar er zijn ook verschillen. Opvallendste is natuurlijk het formaat; met 4 inch is de S3 mini al gauw 18 procent kleiner. Zo ook de camerasensor; 5 megapixel met HD video-opnamekwaliteit. De processor draait ook wat minder snel; op 1 GHz. Toch is het een dualcore exemplaar. De batterij is echter niet mini, die is met 1.500 mAh niet klein.

Verwacht de Galaxy S III mini 8 GB nog dit jaar in de winkel voor een bedrag van 379 euro. Je zult alleen nog moeten kiezen uit de kleuren wit of blauw.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S III mini

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S III mini


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel