Samsung introduceert muzikale Galaxy Music


Samsung heeft een nieuwe Android-telefoon aangekondigd; de Galaxy Music. Doordat deze mobiel bomvol geluidsfuncties beschikt is de Galaxy Music haast meer een muziekspeler dan telefoon.

Niet alleen kun je vrijwel ieder soort geluidsbestand afspelen, de Galaxy Music beschikt ook over SoundAlive & SRS waarmee muziek nog voller klinkt. Natuurlijk is er ook een FM radio-ontvanger met RDS zodat je ziet welk station je beluistert. De antenne is ingebouwd dus je hoeft niet perse je koptelefoon ingeplugd te houden. Dat is handig voor als je muziek via de ingebouwde stereo luidspreker wilt afspelen. Het bedienen van de Samsung Galaxy Music is ook een fluitje van een cent want er zijn speciale muziektoetsen.

Samsung Galaxy Music
De Samsung Galaxy Music

Voor de MTV-generatie is er ook een ingebouwde WVGA-beamer van 9 lumen waarmee je tevens de bijbehorende videoclip kunt afspelen. Maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon via het 3 inch grote beeldscherm bekijken. Eigen filmpjes neem je op met de ingebouwde 3 megapixel camera. De Music draait onder het relatief nieuwe Android Ice Cream Sandwich.

Wanneer de Galaxy Music GT-S6010 op de markt verschijnt is niet bekend gemaakt. Er komt naast de reguliere uitvoering ook een dualSIM-versie van de Galaxy Music op de markt.

Update: Eerder stond hier geschreven dat de Galaxy Music over een ingebouwde projector beschikt. Dit bleek een fout van Samsung te zijn. De Galaxy Music beschikt niet over ingebouwde pico-projector.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel