Persafbeelding en specificaties Galaxy S III mini komen uit


De Galaxy S III mini blijkt Samsung's slechtst bewaard geheim, vrijwel alles van het toestel lekt uit zo een dag voor z'n officiële aankondiging. De persafbeelding en lijst met volledige specificaties ontbraken nog, tot nu dan.

Want ook deze blijven niet bespaard van vroegtijdig uitlekken. Zo kunnen we nu redelijk veilig zeggen dat het scherm 4 inch meet met een resolutie van 800 x 480 pixels. Samsung lijkt gebruik te willen maken van Super AMOLED. Er is daarnaast een 5 megapixel camera en een 1 GHz dualcore processor (ST-Ericsson U8420).

Samsung Galaxy S III mini
De Samsung Galaxy S3 mini

Vreemd is dat de genoemde processor nog op de site van ST-Ericsson staat. Of dit betekent dat de gegevens vals blijken te zijn of dat deze processor simpelweg nog aangekondigd moet worden moet morgen nog blijken. Het beestje draait verder onder Android Jelly Bean, krijgt 1 GB aan RAM en 16 GB aan geheugen mee wat met microSDHC-geheugenkaartjes nog verder is uit te breiden. Bovendien is er ondersteuning voor NFC en is de batterij 1.500 mAh groot. Laten we hopen dat Samsung morgen tijdens de aankondiging ons nog weet te verrassen.

Bron: MobileGeeks.de


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S III mini

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S III mini


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel