Samsung Galaxy S8 te zien in Orchid Grey en Black Sky


Er zijn wederom persplaatjes verschenen van de Samsung Galaxy S8. Ditmaal zien we diverse hoeken het vlaggenschip in de kleuren Orchid Grey en Black Sky. Twee kleuruitvoeringen waarin de S8 en S8+ sowieso uitkomen.

Renders die de opkomende Samsung Galaxy S8 zijn niet nieuws meer. Bijna dagelijks lekt er wel informatie uit over zowel de S8 als de grotere S8+. Het nieuws van vandaag is dan ook de zekerheid van de kleuren 'Orchid Grey' en 'Black Sky'. Ook wel grijs en zwart dus. Voorgaande zwarte edities heette nog 'Black Onyx', 'Black Sapphire' en 'Charcoal Black'. Opvallend is misschien dat de donkergrijze Orchid Grey-uitvoering ook een zwarte voorkant krijgt. Of dit ook voor andere uitvoeringen geldt zal moeten blijken.

Samsung Galaxy S8 Orchid GreySamsung Galaxy S8 Black Sky

De render van @evleaks laat tevens goed de zijkanten zien. Daaruit blijkt maar weer eens goed dat de Samsung S8 een haast symmetrische telefoon wordt. Van de zijkant is niet goed te zien welke kant de voor- en welke de achterkant is. De bolling is identiek, net als bij de Samsung Galaxy Note 7. Samsung kondigt de S8 samen met de S8+ aan tijdens een speciaal Unpacked Event 29 maart in New York City. Onlangs nog kondigde Samsung Bixby aan; de spraakassistent van het toestel. Bixby neemt zo'n belangrijke plek in dat het zelfs een speciale toets toegewezen krijgt.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S8
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Pink Refurbished
€ 229,00 € 229,00   Bekijk
Partly
Blue Refurbished
€ 309,00 € 309,00   Bekijk
Amazon
Grey
€ 485,00 € 485,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S8


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S8+
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Black Refurbished
€ 319,00 € 319,00   Bekijk
Partly
Black Refurbished
€ 379,00 € 379,00   Bekijk
Amazon
Silver
€ 562,02 € 562,02   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S8+


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel