Hands-on video's nieuwe smartphones voor 2012


Het MWC in Barcelona bracht veel nieuwe toestellen. Het leukst is natuurlijk om ze zelf in de handen te hebben. Omdat dat nu nog niet tot de mogelijkheden behoort, hebben we op ons YouTube-kanaal een aantal video hands-on geplaatst.

In de filmpjes krijg je een kort overzicht van de werking van een toestel, en kun je het van alle kanten bekijken. Handig als je alvast je nieuwe mobiel voor het komende jaar uit wilt zoeken, en wil kiezen uit het nieuwe aanbod, in plaats van een model dat ‘al’ in 2011 op de markt gezet werd. De belangrijkste nieuwe introducties vind je allemaal hieronder:

HTC One X

Het nieuwste vlaggenschip van HTC werd meteen onderwerp van een geheel nieuwe naamgeving; de HTC One X. Met de One X mikt HTC vooral op de camera en het geluid. Een slanke multimediatelefoon dus voorzien van een rappe quadcore-processor.

Nokia 808 PureView

Dé verrassing van het afgelopen MWC, de met 41 megapixel gezegende Nokia PureView. Staar je vooral niet blind naar de hoeveelheid megapixels maar naar de techniek erachter; PureView. Dit zorgt voor een ongekende hoge kwaliteit foto's én video's zelfs in slechte lichtomstandigheden.

LG Optimus 4X HD

LG kondigde de LG Optimus 4X al enkele dagen voor het MWC aan en het toestel beschikt wat ons betreft over het mooiste beeldscherm van al deze telefoons. Echt af was de LG Optimus 4X HD echter nog niet, zoals je in onze video kunt zien. Gelukkig heeft LG nog tot de zomer, want tegen die tijd ligt de 4X HD in de winkel.

Samsung Galaxy Beam

Samsung liet weliswaar geen opvolger van de Galaxy S2 zien, wel had het deze Galaxy Beam meegenomen. Een telefoon met ingebouwde projector. Het idee bestaat al langer, maar we zien het nog niet echt van de grond komen. Misschien brengt deze Samsung Galaxy Beam daar verandering in, oordeel vooral zelf.

Sony Xperia P en Xperia U

Sony bracht gezelschap mee voor de reeds bestane Xperia S. De Xperia PXperia P is met 4 inch en z'n unibody een echte blikvanger, de Sony Xperia UXperia U lekker speels met unieke lichtaccenten en verwisselbare covers.

Nokia Lumia 900

Tot slot ook gezinsuitbreiding voor de Lumia-reeks van Nokia. Naast de tijdens het MWC aangekondigde Lumia 610 bracht Nokia de Europese versie van de Lumia 900 mee. Net iets groter dan de Lumia 800 en gelukkig zonder Pentile.

En mocht je er helemaal niet uitkomen wat jouw nieuwe mobiel voor 2012 zal zijn dan kun je altijd nog ons zoekscherm raadplegen. Succes!


Prijsvergelijker HTC One X

Toon alle aanbiedingen van de HTC One X


Prijsvergelijker Nokia 808 PureView

Toon alle aanbiedingen van de Nokia 808 PureView


Prijsvergelijker LG Optimus 4X HD P880

Toon alle aanbiedingen van de LG Optimus 4X HD P880


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Beam i8530

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Beam i8530


Prijsvergelijker Sony Xperia P

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia P


Prijsvergelijker Nokia Lumia 900

Toon alle aanbiedingen van de Nokia Lumia 900


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel