Samsung Galaxy S5 voorafgaand aan lancering uitgelekt

· 3 reacties


Je kon er op wachten, maar de Galaxy S5 van Samsung is uren voor z'n officiële lancering helemaal te zien in deze nieuwe foto's. Bovendien weten we nu al z'n specificaties!

Zo is de Galaxy S5 een waterdichte telefoon met een vingerafdrukscanner en een 16 megapixel camera. Soortgelijke geruchten gingen al eerder. Op het gebied van het uiterlijk zijn er verschillen met z'n voorganger. Bovendien is de verwachte nep-leren achterkant niet aanwezig. In plaats daarvan is van een soort puntjes-patroon gekozen.

Samsung Galaxy S5 leak
De Samsung Galaxy S5 in volle glorie

Eén van die wijzigingen is dat de optieknop lijkt te zijn vervangen door het multitask-overzicht. Voorheen gebruikte Samsung veelal het optiemenu als hardwareknop, tot frustratie van Google die het al sinds Honeycomb zelf niet meer gebruikt. Verder lijkt de camera te zijn vergezeld door een tweede LED-flitser al lijkt deze wel van een ander type dan de al bestaande.

Samsung Galaxy S5 and S4 rear
De Galaxy S5 naast de S4

Volgens enkele anonieme bronnen schiet de 16 megapixel camera van de Galaxy S5 enorm snel foto's. Helaas is er nog geen uitsluitsel over het type beeldscherm, maar dat volgt later vandaag ongetwijfeld. De opvolger van de Galaxy S4 wordt namelijk vanavond officieel aangekondigd.

Bron: Hardwarezone


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5

Toon nog meer aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S4 i9505

Toon nog meer aanbiedingen van de Samsung Galaxy S4 i9505


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel