Officiële aankondiging van de presentatie Xperia Play


Eindelijk is het dan zover: Sony Ericsson heeft officieel aangekondigd dat de Xperia Play binnenkort gepresenteerd zal worden! Het gerucht dat dit 13 februari zou gebeuren, is daarmee bevestigd.

Hoewel we al ruime gelegenheid hebben gekregen de Xperia Play beter te leren kennen heeft Sony Ericsson vandaag pas voor het eerst officieel aangekondigd dat het toestel eraan komt. Dat zal zoals al gelekt was inderdaad op het World Mobile Congres te Barcelona zijn op 13 februari. Dit zal om zes uur ’s avonds gebeuren.

De Officiële aankondiging
De Officiële aankondiging

Superbowl

Sony Ericsson zond in de pauze van de SuperBowl op 6 februari een reclamespotje uit. Het Japanse-Zweedse merk zet vol in op de Xperia Play, getuige het feit dat meer het 1 minuut zendtijd kocht in het duurste reclameblok ter wereld. Eerder lekte al een korte versie van de spot uit, nu hebben we de volledige versie voor je.

Formaliteit

De aankondiging lijkt met alle lekken waarop onze voorgaande berichtgeving over het toestel is gebaseerd slechts een formaliteit. Hopelijk krijgen we wel één belangrijk stukje informatie geserveerd: wanneer we deze nieuwe smartphone eindelijk in onze eigen handen mogen houden!

Bron: Engadget.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel