Sony Xperia Z1 Compact vanaf vandaag beperkt verkrijgbaar

· 2 reacties


Je kunt vanaf vandaag de Sony Xperia Z1 Compact krijgen. Het gaat voorlopig om beperkte voorraden en voor sommige deals is nog een wachttijd van minstens een week. Wij hebben echter de aanbiedingen verzameld waarbij je hem direct krijgt.

Resumerend; de Xperia Z1 Compact is de zogenaamde mini-uitvoering van de Xperia Z1. Sony heeft het voor elkaar gekregen alleen het scherm en de batterij te verkleinen, de rest is gelijk. Je hebt dus een high-end telefoon in een compacte en waterdichte behuizing.

Sony Xperia Z1 Compact White
Hoezo high-end moet groot zijn?

Voorlopig is alleen via T-Mobile het toestel direct leverbaar. Je hebt al een gratis Z1 Compact vanaf €32 per maand. Over enkele weken zal het toestel ook via andere providers direct verkrijgbaar zijn. Samen met de Sony Xperia Z1 Compact krijg je een Xperia Transfer-kabel om content van je oude mobiel over te zetten. Deze oplossing werkt met meerdere besturingssystemen dus het maakt niet uit of je hiervoor een Android-telefoon had of niet. Alle aanbiedingen vind je op de Z1 Compact-prijzenpagina.


Prijsvergelijker Sony Xperia Z1 Compact

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia Z1 Compact


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel