Motorola Moto G7 Plus, G7 Power en G7 Play nu verkrijgbaar

Op de reguliere Moto G7 moet nog even gewacht worden


Wie wil kan vanaf vandaag de Moto G7 Plus, G7 Power of G7 Play kopen. Ieder model heeft z'n eigen plus- en minpunten. Die andere G7 die samen met deze vorige week aangekondigde modellen laat nog even op zich wachten.

Het is op moment van schrijven pas een week geleden dat Lenovo, het moederbedrijf van Motorola, de Moto G7, G7 Plus, G7 Power en G7 Play aankondigde. Nu al liggen drie daarvan in de winkel. Waarom het nog even wachten is op de reguliere G7 is onduidelijk. Geeft ook niet want de G7 Power beschikt over de dikte batterij, de G7 Plus over de beste camera en de G7 Play over de laagste prijs.

Motorola Moto G7 serie
Nu (deels) in de winkel; de Moto G7-serie

De G7-serie delen enkele eigenschappen, te weten Android 9 Pie, een Snapdragon 632-processor, USB-C en een vingerafdrukscanner achterop in het Motorola-logo. Ook hebben ze allemaal een scherm met notch al verschilt die van vorm en formaat. Verschillen zijn er ook; zo beschikt de G7 Power over een grotere 5000 mAh batterij met accuduur van enkele dagen, de G7 Plus over een dubbele camera met beeldstabilisatie en de G7 Play over een lage prijs die begint bij 139,99 euro.

Prijzen Moto G7-modellen

Prijzen van de Motorola Moto G7 Power beginnen los bij 209 euro, in combinatie een abonnement vanaf 12 euro per maand. Voor de Moto G7 Plus moet het meeste betaald worden. Prijzen daarvan beginnen bij 299 euro. Bij een abonnement heb je het toestel momenteel al vanaf 15 euro per maand zonder bijbetalen. Zoals gezegd is de Moto G7 Play het goedkoopst; los al vanaf 139,99 euro en in combinatie met abonnement 9,50 euro per maand.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel