OnePlus One iedere dinsdag zonder invite te koop


Goed nieuws voor wie een OnePlus One wil bestellen maar niet daarvoor een invite heeft; iedere dinsdag opent het bedrijf de deuren voor iedereen en is een 16 GB Silk White en 64 GB Sandstone Black vrijelijk verkrijgbaar.

OnePlus opent daarmee iedere dinsdag om 9 uur 's ochtends haar deuren voor al het publiek. Ondanks deze stap gaat het uitnodigingssysteem niet verdwijnen. De overige dagen kom je alleen met uitnodiging binnen. Onlangs nog maakte het bedrijf bekend dat van alle One's maar liefst 32% naar Europa ging. Nederland pakt zo'n 2% van alle exemplaren.

OnePlus Open Sales

OnePlus heeft in het verleden vaker momenten gehad waarbij het niet nodig was om een uitnodiging te hebben. Meestal was dat een enkel uur of soms zelfs een enkele dag. Nu komt er dus een vaste dag in de week. Consumenten moeten het toestel wel aanschaffen via de officiële OnePlus website. Het bedrijf kent een relatief groot succes met het betaalbaar vlaggenschip. De OnePlus One is 5,5 inch groot en staat bekend vanwege z'n betaalbare maar tegelijkertijd high-end eigenschappen.

Nieuw besturingssysteem en opvolger

Intussen werkt het bedrijf hard aan een eigen besturingssysteem; OxygenOS. Dat is nog steeds gebaseerd op Android, net als het huidige Cyanogen waar het toestel gebruik van maakt. Echter vanwege problemen met rechten en licenties zoekt het bedrijf een alternatief. Tegelijkertijd duiken er ook steeds meer geruchten de kop op van de opvolger van de One. Niet zo gek ook want de huidige OnePlus One dateert 'alweer' van april vorig jaar.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel