Renders laten betaalbare Sony Xperia E4 nogmaals zien


We hebben al enige tijd geleden plaatjes voorbij zien komen van de Sony Xperia E4. Een betaalbare en eenvoudige Android-telefoon. Toen bleef het lange tijd stil, tot vandaag nadat wederom plaatjes opdoken van het toestel.

Het gaat ditmaal niet om foto's maar om renders. Dat zijn door de computer gemaakte afbeeldingen. We zien een opvallend hoekig toestel dat als je niet beter zou weten op een Galaxy-telefoon van concurrent Samsung lijkt. Er zijn twee plaatjes beschikbaar waarop het toestel staat afbeeld en vreemd genoeg verschillen die wel van elkaar. Zo verschilt bijvoorbeeld de ruimte boven het beeldscherm in hoogte.

Sony Xperia E4 renderSony Xperia E4 render

Onder de genoemde specificaties zouden een 5 inch qHD-scherm zitten (dat zijn 960 bij 540 pixels) en een MediaTek-processor op 1,3 GHz. De camera's komen uit op een 5 megapixel exemplaar aan de achterkant en een 1,9 megapixel variant aan de voorzijde. Een officiële aankondiging komt mogelijk al zeer snel, zo maakt de Spaanse versie van de Phone House al melding van het toestel. Alleen dan wel onder de naam 'Xperia E1 II'. Qua specificaties lijkt deze E4 alleen niet erg op de 4 inch grote Xperia E1, maar eerder op de in september 2014 aangekondigde Xperia E3.

Bron: Digi-wo.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel