Eenvoudige Sony Xperia E4 laat zich zien


Plaatjes van een nog onbekende Xperia-telefoon van Sony doken onlangs op. De Xperia E4 moet een 5 inch grote Android-smartphone worden met een MediaTek-processor. Hierdoor ontstaat het vermoeden dat dit toestel alleen in Azië uitkomt.

We zien fabrikanten van mobiele telefoons steeds vaker een bestaand model pakken die dan vervolgens wordt uitgerust met een MediaTek-processor. Die nieuwe uitvoering komt dan alleen uit in bepaalde markten in Azië. De Xperia E4 is weliswaar nog nieuw en voldoet niet helemaal aan die omschrijving, toch zijn er redenen voor om te geloven dat de Sony Xperia E4 geen wereldwijde release zal krijgen.

Sony Xperia E4 front

Dat komt enerzijds vanwege de specificaties. De 5 inch grote E4 krijgt een matige qHD-resolutie mee en ook de quadcore MediaTek MT6582 oogt op papier niet zo krachtig. Tot slot is er slechts een 5 megapixel camera op de de achterkant met een VGA-exemplaar aan de voorzijde. Natuurlijk kan de Xperia E4 het nieuwe instapmodel van Sony zijn dat tijdens het MWC begin maart wordt aangekondigd. Dat strookt alleen niet met de geruchten dat Sony minder eenvoudige telefoons wou maken.

Bron: Teleguru.pl


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel