HTC komt begin volgend jaar met eerste wearable


HTC zal begin 2015 voor het eerst een wearable presenteren. Volgens geruchten gaat het om een wearable die om de pols gedragen moet worden maar is het geen smartwatch. Mogelijk is het een fitness tracker.

HTC zou voornemens zijn om haar eerste 'draagbare' tijdens de CES aan te kondigen. Die elektronicabeurs loopt van 6 tot en 9 januari en vindt plaats in Las Vegas. HTC zou bij de ontwikkeling van haar wearable hulp hebben gehad van andere bedrijven die reeds ervaring hebben opgedaan met wearables. Geruchten over een smartwatch zouden niet kloppen, het gaat dus niet om een horloge.

HTC Gluuv
HTC grapte eerder nog met de 'Gluuv', nu komt er echt een wearable

Mogelijk heeft HTC dus een fitness tracker voor ons in petto. Ondanks dat het dus begin 2015 niet met een smartwatch komt is het bedrijf mogelijk wel met een smartwatch bezig. Het ligt dan voor de hand dat deze van Android Wear gebruik maakt. HTC en Google zijn goede partners, het bedrijf maakt zelfs voor Google de nieuwe Nexus 9 tablet. Afgelopen 1 april grapte HTC nog met de HTC Gluuv; een handschoen waar je je One (M8) op kunt bevestigen. Mogelijk heeft ze dat dus toch op ideeën gebracht.

Bron: Venture Beat


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel