Nokia komt met cameraloze E51


Voor werknemers waarvoor geldt dat camera-telefoons op de werkvloer verboden zijn brengt Nokia de zakelijke E51 binnenkort ook zonder camera uit. De Nokia E51 without camera wordt nog deze maand verwacht.

De Nokia E51 zonder camera is gelijk aan de reguliere E51, behalve op de afwezigheid van de camera uiteraard. Nokia speelt met deze telefoon in op een steeds groter wordend fenomeen; het verbod van camera-telefoons op de werkvloer. Voor medewerkers onder een dergelijk regime brengt het Finse Nokia u verlichting!

Nog even kort wat informatie over de E51 om het geheugen op te frissen. De E51 is vooral bedoeld voor zakelijke gebruikers en dat vinden we terug in de eigenschappen. Zo beschikt de Symbian S60 3rd Editie aangestuurde E51 over HSDPA en WiFi netwerkondersteuning om altijd snel in contact met kantoor te zijn. Daarnaast is de E51 voorzien van diverse applicaties om e-mail bijlagen mee te openen, inclusief ZIP bestanden.

Nokia komt met cameraloze E51
De E51 zonder camera is een uitkomst als een cameraphone verboden is

De cameraloze versie van de E51 wordt nog dit kwartaal verwacht tegen een losse toestelprijs van rond de €250. Een e-mail ontvangen wanneer dit toestel in de winkel komt? Aanmelden kan hier.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel