Render toont Motorola Moto E5 Plus met 18:9-scherm


Lenovo mag dan wel niets van zich hebben laten horen tijdens het Mobile World Congress dat wil niet zeggen dat ze aan het luieren zijn. Zojuist verscheen een persrender van de Moto E5 Plus met een langgerekt 18:9-scherm. Ook interessant is de dubbele camera op de achterkant, zo lijkt het tenminste.

Nu staan de Moto E5 en deze E5 Plus waarschijnlijk pas voor halverwege dit jaar gepland, er worden met deze verschenen render nu al de nodige zaken duidelijk. Zo zien we een vrij langgerekt scherm terug met bovenop dunne schermranden. Vermoedelijk is dit een 18:9-scherm die momenteel als erg populair te boek staan. We kunnen aan de hand van de afbeelding niet opmaken hoe groot het scherm is maar we gokken ergens ten noorden van de 5,5 van de huidige Moto E4 Plus.

Motorola Moto E5 Plus
De Moto E5 Plus

Nu staat de Moto E-serie niet bepaald bekend vanwege z'n high-end specificaties. En toch zien we achterop een dubbele camera terug, meestal alleen bedoeld voor duurdere modellen zoals de Moto X4. Zoomen we echter in dat lijkt er helemaal geen sprake te zijn van een dubbele camerasensor, alleen een dubbele uitsnede. Voorop lijkt naast een selfiecamera ook een selfieflitser aanwezig te zijn, altijd ideaal voor goed belichte zelfportretten. We zien niet 1-2-3 een vingerafdrukscanner terug al zou die natuurlijk in het Motorola-logo verwerkt kunnen zitten. Het zou ook kunnen dat Lenovo deze onder het scherm toepast al lijkt dat niet erg voor de hand te liggen in deze prijscategorie. Verder zien we de oude vertrouwde koptelefoonaansluiting aan de bovenkant. Qua materiaalkeuze durven we geen conclusies te trekken. Het frame lijkt op plastic maar het zou ook glossy gespoten aluminium kunnen zijn. Afwachten dus. Tot wanneer blijft nog onduidelijk.

Bron: @evleaks


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel