Alcatel OT-915 brengt Android naar BlackBerry-vormgeving

· 2 reacties


Alcatel is geen onbekende met Android, het maakte eerder al enkele relatief eenvoudige smartphones onder Android. Nooit eerder voorzag het een Android-telefoon van een volledig toetsenbord ala BlackBerry. Met de OT-915 komt daar verandering in.

Deze budgettelefoon zou wel eens erg interessant kunnen zijn voor mensen die veel berichten versturen via bijvoorbeeld WhatsApp. Het volledige toetsenbord stelt je met wat oefening moeiteloos in staat berichten over en weer te sturen. En is de 'learning curve' toch te groot, dan kun je vermoedelijk altijd nog via het touchscreen typen.

Alcatel OneTouch 915
Alcatel OT-915

Omdat de One Touch 915 over Android Gingerbread beschikt zijn er talloze apps verkrijgbaar waarmee je het toestel kunt opleuken. De OT-915 is met 11,9 millimeter niet superslank, maar dik is hij dan ook weer niet. Het is in ieder geval genoeg om een 5 megapixel camera, WiFi en een FM-radio in te huizen. En met hoogstwaarschijnlijk een scherp prijskaartje maakt het de Alcatel OT-915 een zeer interessante betaalbare Android-smartphone. Datum van vermoedelijke aankondiging; eind deze maand tijdens het MWC in Barcelona.

Bron: ElectricpigPraat mee over dit artikel