Monsterscore benchmark voor nieuwe LG supersmartphone


We weten uit eerdere lekken al dat LG met een quadcore supersmartphone komt, maar dat die zo snel zou zijn had niemand kunnen voorspellen. De met Tegra 3 uitgeruste LG P880 X3 scoort namelijk 4.412 op de Quadrant-meetschaal.

En dat is sneller dan bijvoorbeeld de Galaxy Note die met een score van 3.624 al niet bepaald langzaam is. De hoge score is verklaarbaar vanwege de quadcore Nvidia Tegra 3-processor die tussen de 1,4 en 1,5 GHz draait. Voor wie zich nu zorgen maakt over het uithoudingsvermogen van deze nieuwe en nog onaangekondigde LG telefoon hoeft zich met de 2.000 mAh grote batterij waarschijnlijk niet heel erg snel zorgen te maken.

LG quadrant P880 X3 superphone

Spec-liefhebbers zullen genieten van de overige eigenschappen; een 1280 x 720 touchscreen van 4,7 inch groot. De nieuwste Android-versie is uitgekozen om dit nieuwe vlaggenschip te mogen aansturen; Ice Cream Sandwich dus. De cameramodule zou uitkomen op een gemiddelde 8 megapixel en zal in staat zijn om instant foto's te schieten. Verder kunnen we UPnP bevestigen. Het enige wat nu nog ontbreekt is een uitgebreide hands-on van ons. Hopelijk krijgen we daar eind deze maand de tijd voor wanneer in Barcelona het jaarlijkse MWC plaatsvindt.

Bron: Modaco


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws